marți , 4 august 2020 2:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Rusia a raportat sâmbătă 6.611 noi cazuri de coronavirus! Situația în România

Rusia a raportat sâmbătă 6.611 noi cazuri de coronavirus, urcând bilanţul infecţiilor la nivel naţional la 720.547, informează Reuters.

Rusia a mai declarat că 497.446 de persoane şi-au revenit după infecţia cu coronavirus.

Situația în România

Premierul Ludovic Orban le-a cerut prefecților să amplifice controalele, pentru a asigura respectarea regulilor de protecție a sănătății oamenilor, în contextul creșterii numărăul de infectați cu coronavirus din ultima săptămână.

Premierul a mai cerut intensificarea controalelor în transportul public, la metrou și în trenuri, dar și la locurile de joacă.

Scopul acestei întâlniri este acela de a suna mobilizare generală a instituţiilor statului care au atribuţii în lupta împotriva epidemiei, acele instituţii care au atribuţii de control pentru a determina o amplificare la limita maximă posibilă a acţiunilor de control pentru a respecta asigurarea regulilor de protecţie a sănătăţii oamenilor. (…) Scopul principal al acestei şedinţe este acela de a îmbunătăţi coordonarea între instituţii şi de a creşte eficienţa măsurilor pe care le luăm şi acţiunilor de control pe care le organizăm”, a declarat Ludovic Orban.

Recomandări

Ca la noi? La nimeni! Bolnav de COVID-19, prins de jandarmi la picnic

Un bărbat infectat cu coronavirus, confirmat, care ar fi trebuit să fie acasă în autoizolare, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *