joi , 20 ianuarie 2022 11:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ruleta ONLINE: este sau nu un joc corect?

Unul dintre avantajele aduse de ruleta online este posibilitatea de a juca gratuit oricât de mult, indiferent de momentul din zi sau din noapte. De elatfe, acesta este un mod perfect de a exersa înainte de a juca pe bani reali. Majoritatea jucătorilor care practică ruleta online gratuită și au succes, dar când decid să treacă la jocuri cu bani reali ajung să-și piardă banii. Desigur, este puțin suspect cum se poate schimb șansele după ce începi să pariezi pe banii tăi. Același lucru se poate întâmpla și la alte jocuri, cum ar fi sloturi online sau poker.

Din acest motiv ne putem întreba dacă ruleta online este aranjată sau nu. Răspunsul scurt este simplu: nu. Vom detalia în continuare acest lucru.

Un joc bazat pe noroc

Majoritatea jucătorilor cred că pierderile lor se datorează faptului că ruleta este setată pentru a oferi rezultate specifice din când în când sau pentru a-i sabotează pe jucători.

O altă credință populară în rândul jucătorilor de ruletă este că cel mai bine e să faci pariuri diferite decât cel mai mare parior de la masă. Logica din spatele acestui lucru este că orice cazino va fixa rezultatul împotriva jucătorilor care pariază cel mai mult. Astfel, făcând pariuri mai mici, poți avea parte de mai multe șanse de câștig.

Desigur, ambele teorii sunt false.

Adevărul este dezamăgitor de simplu și de necontroversat. Fiecare rotire a ruletei este complet independentă de orice rezultat anterior. Acest lucru este adevărat pentru jocurile de ruletă terestre, dar și pentru cele din cazinourile online, în cazul cărora rezultatul este generat de un generator de numere aleatorii numit RNG.

RNG-urile sunt algoritmi computerizați care generează rezultate complet aleatorii. Aceste sisteme produc milioane de rezultate posibile în fiecare secundă înainte de a oferi rezultatul final.

Așadar, dacă observi un model de mai multe rotiri, e important să conștientizei că acest lucru se reduce în cele din urmă la sincronizare și coincidență pură, și nu aranjamente prealabile. La urma urmei, deși este extrem de neobișnuit ca o bilă să aterizeze pe același număr la mai multe rotiri, acest lucru se poate întâmpla din când în când.

Totuși, ceea ce face ca ruleta să fie aleatorie și imprevizibilă este că nu poți spune niciodată care va fi următorul rezultat. Din acest punct de vedere, cel mai bine este să nu îți irosești timpul și energia pentru crearea de modele. Pur și simplu pariază și norocul își va spune cuvântul.

Vei avea mult mai mult succes dacă îți vei concentra atenția asupra jocului și a strategiilor de pariuri la ruletă în loc să cauți o relație între rezultate într-un joc care se bazează doar pe noroc.

Poate cazinoul să controleze ruleta online?

Este esențial să înțelegi că software-ul de ruletă nu poate manipulat de cazino din dorința de a obține profit.

Dacă s-ar descoperi că un cazinou online licențiat încearcă așa ceva, site-ul și-ar pierde automat licențele de a furniza servicii de jocuri de noroc și probabil ar primi amenzi legale uriașe.

Cu un mecanism de protecție atât de puternic pentru jucătorii online, pur și simplu nu are sens ca un cazino online să riște profituri pe termen lung.

În plus, producătorii de software pentru cazinouri online sunt controlați în mod regulat de auditori independenți pentru a se asigura că totul funcționează în totalitate corect și aleatoriu.

Ca și în cazul cazinourilor online, orice defecțiune în jocul de ruletă al furnizorului de software ar fi semnalată de auditori, iar compania de software ar trebui să o remedieze fără întârziere.

Alegerea cazinoului potrivit pentru un joc de ruletă corect

După cum am menționat anterior, atunci când pariezi la un cazinou online licențiat, șansele de a fi supus la nereguli sunt nule. Astăzi, industria este extrem de bine reglementată, iar jucătorii sunt cât se poate de bine protejați. Pentru a nu te supune niciunui risc, verifică întotdeauna licența cazinoului la care urmează să pariezi. Indiferent de cât de tentante ar fi bonusurile de înregistrare, dacă nu există o licență validă afișată pe site-ul cazinoului, atunci mai bine continui căutarea și nu riști să te supui unor fraude.

Avantajul casei în jocul de ruletă

Avantajul casei asigură profitul cazinoului. Cu alte cuvinte, cazinoul își însușește un anumit procent din toate pariurile, indiferent dacă tu câștigi sau pierzi. Acest lucru este perfect de înțeles, deoarece cazinourile sunt, la urma urmei, afaceri care sunt funcționează pentru a obține profit.

Avantajul casei nu poate fi influențat dacă joci ruletă online într-un mod diferit. Când vine vorba de ruletă, avantajul exact al casei va depinde de tipul specific de joc pe care îl alegi. Dacă joci ruleta americană, te poți aștepta la un avantaj al casei de aproximativ 5,3%. Cu toate acestea, ruleta europeană este de departe opțiunea mai avantajoasă, deoarece are un avantaj al casei de 2,7%.

În general, chiar dacă unii jucători cred că ruleta online este manipulată din cauza avantajului casei, aceste procente sunt de fapt fixe și sunt afișate la vedere pentru toți jucătorii.

Concluzie

După cum ai avut ocazia să observi, ruleta online nu este manipulată – cel puțin nu într-un mod în care oamenii cred că este. Dar este adevărat că, cel mai adesea, cazinoul va câștiga împotriva oricărui jucător de ruletă pe termen lung și nu există nicio cale de a schimba acest lucru. Fie accepți acest lucru, fie te orientezi spre jocuri bazate pe abilități, ca de exemplu poker sau blackjack.

 

Recomandări

Bărbat împușcat de mai multe ori în fața unui cazinou din Galați

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Galaţi cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *