luni , 18 ianuarie 2021 4:58 pm
Iasi booked.net
-1°C

Rovana Plumb și-a pus ochelarii de cal: „Viorica Dăncilă este un profesionist, un lider politic care îşi iubeşte mult ţara”

Preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, spune că premierul Viorica Dăncilă este un profesionist, un om de echipă, un lider politic care îşi iubeşte mult ţara. Plumb crede că Dăncilă va rămâne premier până la alegerile viitoare, relatează News.ro.

„Am lăudat-o şi am să o laud întotdeauna pentru că o cunosc de foarte mult timp. Este un om profesionist, este un om de echipă, este un lider politic care îşi iubeşte foarte mult ţara, care are foarte multe cunoştinţe la nivel european în ceea ce priveşte tot ce înseamnă parteneriate şi se dedică în fiecare zi implementării programului de guvernare pentru a răspunde tuturor nevoilor pe care românii le au”, a spus Rovana Plumb.

Întrebată de jurnalişti de ce Viorica Dăncilă îşi creează o imagine negativă, preşedinta organizaţiei de femei a spus că adversarii politici pot specula orice, dar pentru social-democraţi este important ca programul de guvernare să fie implementat.

„Fiecare dintre noi poate să aibă o părere, însă părerea unanimă şi tot Partidul Social Democrat o are despre doamna Dăncilă pe care o cunoaşte de foarte mulţi ani şi ştim cât de dedicată este activităţii pe care o desfăşoară şi este un bun premier. În rest, adversarii politici pot specula orice, important pentru noi este să implementăm şi vom face acest lucru programul de guvernare”, a mai spus Rovana Plumb.

Ea a adăugat că Viorica Dăncilă va conduce Guvernul până la alegerile viitoare „cu certitudine”.

Organizaţia Femeilor Social Democrate organizează, în perioada 30 august -1 septembrie a.c. la Mamaia – Pavilionul Expoziţional, Şcoala Politică de Vară a OFSD, unde vor avea loc o serie de prezentări şi dezbateri privind contribuţia femeilor în realizarea Marii Uniri de la 1918, precum şi importanţa preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România.

 

Sursa: Digi24

Recomandări

Ciolacu susţine că nu este momentul potrivit pentru suspendarea preşedintelui

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat luni dacă PSD ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *