luni , 19 aprilie 2021 3:55 pm
Iasi booked.net
-1°C

Româncă de 40 de ani, condamnată pentru hărțuire după ce s-a îndrăgostit de un episcop italian

O româncă în vârstă de patruzeci de ani a fost condamnată definitiv de Curtea Supremă din Sion la trei luni de închisoare pentru hărţuire.

Femeia este acuzată că s-a îndrăgostit de episcopul auxiliar de Lausanne, Geneva și Freiburg, Alain de Raemy, 60 de ani. Pentru că românca făcuse o pasiune nebună pentru el, a ajuns să-l hărţuiască excesiv, recurgând chiar la gesturi stranii.

Povestea începe în ianuarie 2018, când femeia se îndrăgostește nebunește de episcopul catolic De Raemy, în vârstă de 60 de ani. Din pasiune pentru el, românca ajunge să participe „la fiecare intervenție publică a episcopuui, nu numai în Elveția, ci și la Vatican,  făcând aluzie la dragostea pe care o are pentru el”, a declarat procurorul în cadrul procesului. Această „devotament” se transformă curând în obsesie, apoi în hărțuire, potrivit presei italiene.

Femeia l-a sunat de nenumărate ori, i-a lăsat mesaje și, văzând că nu primește niciun răspuns, a ajuns chiar să scrie un mesaj pe mormântul tatălui episcopului Alain de Raemy. De asemenea, românca a reușit cumva să ia legătura cu mama de 95 de ani a lui Raemy, precum și cu mătușa și verișoara lui, toate locuind în Sion.

Între timp, femeia s-a întors în România. În cazul în care se va întoarce în Elveția, ea riscă să fie încarcerată pentru a-și executa pedeapsa.

Recomandări

Tănără româncă, înjunghiată de propria fiică în vârstă de 14 ani. Grozăvia a avut loc în Italia

Scene cumplite într-o familie de români din Miradolo Terme, o comună din provincia Pavia, Italia. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *