marți , 18 mai 2021 4:19 am
Iasi booked.net
-1°C

Român, șofer Uber în Marea Britanie, condamnat la închisoare pentru agresarea sexuală a unei cliente

Dorin Vișanu, în vârstă de 30 de ani, a preluat o femeie din districtul Clapham, situat în sudul Londrei, pe 2 septembrie anul trecut. Conform Metro, bărbatul ar fi făcut un ocol, nerespectând traseul iniţial, şi i-a pus mâinile pe coapsa femeii. Românul este căsătorit şi are doi copii, relatează Metro.

 

După ce femeia s-a urcat în maşină, în decursul a câteva minute, Vișanu a întrebat-o dacă are iubit şi dacă vrea să iasă la o întâlnire alături de el, deşi britanica a refuzat în repetate rânduri. Procurorul Grace Ong a spus: „La momentul acela, bărbatul deja o pipăise în numeroase rânduri în zona coapselor”.

Femeia a început să intre în panică atunci când Vișanu a luat-o pe „străzile lăturalnice”, după ce îi lăsase pe alţi doi clienţi nu de parte de casa femeii. Procurorul a sugerat că Vișanu, care s-a stabilit în Marea Britanie acum 10 ani, „căuta un loc liniştit, în afara drumului principal, pentru a o agresa sexual pe pasageră”.

Într-un comunicat, Vișanu a precizat a atingerile au fost „absolult accidentale”, iar iniţial, bărbatul a afirmat că femeia „era băută” şi a început să lovească diverse lucruri prin maşină.

Juriului i-a luat 2 ore pentru a-l condamna pe Vișanu pentru agresiune sexuală. Un reprezentant în instanţă al lui Vișanu, Andrew Collings, i-a spus judecătorului că Vișanu, ai cărui copii au 14 şi 8 ani, este un om „foarte muncitor”, care nu a mai avut în trecut vreo condamnare.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Ministrul Sănătății a precizat că românii pot face transplant pulmonar în Italia

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a anunțat că românii care necesită transplant pulmonar, vor trebui să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *