sâmbătă , 19 septembrie 2020 3:37 pm
Iasi booked.net
-1°C

Român acuzat de omor în Marea Britanie. Totul a pornit de la o motocicletă furată

Un bărbat din Oltenița, județul Călărași, este acuzat de omor în Newcastle, Anglia. Totul a pornit de la o motocicletă furată. Românul a fugit pe urmele hoților cu o mașină, însă a lovit motorul astfel că unul dintre hoți a murit.

La primele ore ale dimineţii, bărbatul şi-a dat seama că cineva încearcă să-i pornească motorul parcat în faţa casei. A fugit să-i oprească pe hoţi, însă a căzut pe scări. Cei doi hoţi au reuşit să fure motorul, iar bărbatul din Călăraşi a pornit în urmărirea acestora.

După ce i-a urmărit mai mulţi kilometri cu maşina, bărbatul a reuşit să-i prindă din urmă şi a lovit uşor motorul pentru a-i dezechilibra şi determina pe hoţi să oprească. Aceştia şi-au continuat însă drumul şi la câţiva kilometri distanţă şi-au pierdut echilibrul şi au intrat în coliziune cu maşina condusă de român. În urma impactului, unul dintre hoţi a murit iar celălalt a fost rănit grav.

Românul a fost reţinut.  Prietenul românului spune că de la momentul impactuli și până la locul morții hoțului este o distanță de 4 km, deci nu românul ar fi vinovat.

“Dormeam toti, pe la 5 dimineata a auzit ca incearca cineva sa ii porneaca motorul. M-am speriat, am crezut ca a intrat cineva in casa, am iesit afara si am văzut ca fugea dupa ei. El s-a urcat in maşină, m-am urcat cu el si am mers vreo 2 -3 km de unde stateam noi.

A avut un impact, i-a lovit, a intrat si in bordura si am avut impresia ca aia se opresc. Au pornit motorul, s-a mai tinut 4 km dupa ei, poate ca i-ar fi atins, nu se stie sigur. Si-au pierdut controlul, au intrat intr-un gard, din ce am vazut la stiri, a intrat intr-un semafor. A murit la 4 km de unde au fost loviti. S-a tinut dupa ei ca sa ia motorul”, a povestit prietenul românului, potrivit calarasipress.ro.

Recomandări

Asasinul ieșean care a ucis un sportiv s-a dat de gol pe Facebook

Un bărbat din municipiul Iaşi fugit din ţară din 2014 a fost extrădat din Marea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *