duminică , 29 martie 2020 5:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

Român acuzat de moartea celor 39 de vietnamezi găsiți într-un camion frigorific, în Anglia

Un român e acuzat de moartea celor 39 de vietnamezi găsiţi într-un camion frigorific, în Anglia. Românul a fost arestat în Germania şi va fi extrădat în Marea Britanie.

Poliția britanică a găsit 39 de migranţi morţi într-un camion frigorific. în Grays, în luna octombrie 2019.

Poliția britanică a anunțat arestarea a încă două persoane, una de cetățenie român, care ar avea legătură cu traficul de persoane și implicit cu cazul celor 39 de imigranți ilegali vietnamezi morți.

Gheorghe Nica a fost arestat pe aeroportul din Frankfurt de autoritățile din Germania și de Agenția naţională britanică de luptă împotriva criminalităţii. Românul era căutat în baza unui mandat european de arestare, scrie observator.tv.

Românul locuiește lângă Grays, în imediata apropiere a parcului industrial unde a fost abandonat camionul cu imigranți ilegali vietnamezi morți.

Gheorghe Nica este acuzat de uciderea celor 39 de imigranți intrați clandestin în Marea Britanie. Un alt cap de acuzare emis pe numele românului este cel de complicitate la trecerea frauduloasă a frontierei.

De asemenea, britanicii au arestat și o altă persoană în vârstă de 22 de ani pe care au pus-o sub acuzare pentru ucidere.

Pe data de 23 octombrie 2019, polițiștii britanici descopereau 39 de imigranți ilegali vietnamezi morți în semiremorca frigorifică a unui camion, parcat într-un parc industrial din Grays.

Inițial, poliția britanică l-a arestat pe nord-irlandezul Mo Robinson (Maurice Robinson pe numele său complet), șoferul camionului frigorific, care ulterior a recunoscut că a conspirat împreună cu alte persoane pentru a ajuta imigrații ilegali să ajungă în Marea Britanie.

Recomandări

Protest macabru în Valea Lupului. Au traversat cu sicriul pe trecerea de pietoni și au cerut pasarele pentru reducerea morţilor pe şosea (VIDEO)

Locuitorii din Valea Lupului, un sat lipit de Iaşi, au protestat, duminică după amiază, mărşăluind …

Un medic ieșean își acuză colegii de practici neortodoxe! Cară acasă, cu mașinile, donațiile pentru spital

Acuzații grave din partea unui medic ieșean, la adresa colegilor săi. Acestea au fost transpuse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *