miercuri , 25 noiembrie 2020 5:45 am
Iasi booked.net
-1°C

REZULTATE ADMITERE POLIŢIE 2019. Note mici, cu ce medie s-a intrat la Câmpina

Rezultate Admitere POLIŢIE 2019. 3933 de candidați au susținut examenul de admitere pentru Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, de la Câmpina. Rezulattele au fost deja publicate. Notele la sesiunea din ianuare 2019 sunt mai mici decât la sesiunea din vară 2018.

Rezultate Admitere Școala de Poliție Câmpina ianuarie 2019. 64 de puncte a fost ultima medie cu care s-a intrat în sesiunea din aceast început de an, o medie mult mai mică faţă de cea din sesiunea din august-septembrie, când s-a intrat cu 73 de puncte.

^

Rezultate Admitere Școala de Poliție Câmpina 2019. Candidații au avut de răspuns la 90 de întrebări, respectiv 60 la limba română și 30 la o limbă străină, cu patru variante de răspuns și doar una corectă. Conform regulamentului, candidaţii admişi vor face un an de şcoală, împărţit în şase luni de cursuri şi şase de practică la sediile de poliţie din oraşele unde elevii au domiciliul.

Rezultate Admitere Poliție Câmpina iarna 2019. Cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor. Rezulattele finale, după contestații, se vor afișa pe 23 ianuarie 2019.

 

Rezultatele aici

reclama adnow

Recomandări

Admitere de toamnă fără taxă la USAMV Iași

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *