joi , 9 aprilie 2020 12:51 am
Iasi booked.net
-1°C

Revoltă în „Lazăr Residence”: un locatar stă de patru zile cu mizeria în fața ușii și refuză să o ducă la gunoi

Un caz mai puțin obișnuit într-o comunitate civilizată ne-a fost semnalat astăzi de un locatar din zona residențială „Lazăr Residence” din municipiul Iași.

 

Un locatar din Blocu 3, et. III, își depozitează pur și simplu gunoiul menajer în fața ușii, pe scară, refuzând să-l ducă la tomberoanele special amenajate în apropierea imobilului. Totul a început luni, iar astăzi deja în fața ușii s-au strâns patru sacoșe cu mizerie. Mirosul greu, insuportabil, a cuprins toată casa scării, spun locatarii.

„Am sunat la cei de la Urbica (n.r: societatea care se ocupă de administrarea imobilelor) și ne-au spus să facem sesizare la administratorul blocului. Administrator pe care nu-l găsim de câteva zile”, ne-a declarat unul dintre locatarii revoltați de atitudinea lipsită de bun simț a vecinului său.

Voi ce ați face în astfel de cazuri?

Recomandări

Suceava: Depozit ilegal de deșeuri medicale

Un depozit ilegal de deșeuri medicale a fost descoperit în Suceava. Cei care au alertat …

One comment

  1. Un complex unde e mai rau decat in Ferentari. Locuiesc aici de 2 ani si abia astept sa plec. Toti dubiosii se perinda pe aici. Vecinii care dupa amiaza fumeaza afara cu muzica de se aude pana la Hala Centrala si cei care spala vase sau muta mobila la 3 dimineta sunt in largul lor. Degeaba dai 100 de lei la asociatie pe luna ca e un jeg total pe casa scarii. Numai nesimtiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *