joi , 9 iulie 2020 8:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

Reținut de polițiști după ce a făcut-o pe-a Tarzan în scara blocului

Un bărbat din județul Iași a fost reținut de polițiști după ce a tulburat liniștea unui întreg bloc de locatari. A băgat spaima în vecinii de pe scară.

Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași au identificat un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 22 februarie a.c., folosind un obiect contondent, acesta ar fi distrus mai multe bunuri din scara blocului în care locuiește, tulburând ordinea și linștea publică și creând o stare de temere locatarilor și trecătorilor.

În baza probatoriului administart în cauză, la data de 25 februarie a.c., acesta a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 26 februarie a.c., bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă.”, potrivit reprezentanților Poliției Iași.

loading...

Recomandări

Tânără din Vaslui, amenințată de un ieșean cu publicarea unor poze indecente pe internet. Șantajistul a fost reținut

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reţinut un bărbat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *