miercuri , 22 septembrie 2021 2:58 am
Iasi booked.net
-1°C

Restricții noi pentru viza de flotant. Care este condiția obligatorie

Viza de flotant se va acorda cu o serie de restricții. Pentru a o obține, în primul rând persoana care o cere trebuie să locuiască cel puțin 15 zile la domiciliul secundar.

În plus, solicitantul trebuie să declare la Evidența Populației motivul stabilirii reşedinţei şi, dacă sunt mai multe cereri la aceeaşi adresă, poliția va face verificări la fața locului.

Dacă în urma verificărilor se constată că persoana respectivă nu locuieşte efectiv la adresa declarată, solicitarea de reşedinţă se respinge.
„Direcţia de Evidenţă a Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date a introdus noi măsuri de verificare suplimentară pentru adresele unde se constată un număr mai mare de cereri pentru stabilirea reşedinţei. Acestea au fost transmise şi către Serviciile de Evidenţă a Persoanelor din teritoriu pentru a fi aplicate. Astfel, în toate situaţiile în care se înregistrează cereri pentru stabilirea reşedinţei, solicitantul va declara pe propria răspundere că locuieşte mai mult de 15 zile la adresa la care are locuinţa secundară. Declaraţia va fi consemnată pe cerere, în faţa funcţionarului de evidenţă a persoanelor”, a declarat luni,  7 septembrie, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog,

 

Recomandări

Bulgaria are noi condiții de intrare în țară începând de azi

Bulgaria are noi condiții de intrare în țară, începând din 1 mai. Țara primește persoanele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *