luni , 6 decembrie 2021 8:44 pm
Iasi booked.net
-1°C

Republica Moldova sare în ajutorul ROMÂNIEI: 20 de cadre medicale vor ajunge la SPITALUL de la Lețcani

6245885 20.05.2020 Medical employees put on their personal protective equipment (PPE) at the University Clinical Hospital No 2 at Sechenov First Moscow State Medical University, one of the buildings repurposed as a hospital for patients suspected of, or diagnosed with, the COVID-19 infection, with a bed capacity of 210. Vladimir Pesnya / Sputnik

Republica Moldova sare în ajutorul României: 20 de cadre medicale vor ajunge la spitalul de la Lețcani pentru a ajuta tratarea pacienților cu COVID-19.

În prezent, la spitalul de la Lețcani sunt internați 41 de pacienți, dintre care 11 la ATI. După ce a fost rezolvată problema stocatorului de oxigen de la Spitalul Modular de la Lețcani, pacienții au început să fie transferați în acea unitate pentru a primi îngrijirea medicală necesară.

Pe parcursul zilei de ieri, cinci pacienți au fost trasnferați la secția ATI de la Lețcani.

„Am transferat ieri cinci pacienți la ATI Lețcani. Am aflat că, din păcate, o doamnă din cele trimise a decedat. Azi avem tot 12 pacienți de Terapie Intensivă în Unitatea de Primiri Urgențe . Continuăm transferurile la Lețcani. În ultimele trei nopți, trei pelerini pozitivi au ajuns în UPU. Unul este din Hunedoarea, unul din Botoșani și unul din București”, a transmis Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

Recomandări

Creștere abruptă a numărului de DECESE: 206 raportate, din care 183 în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.673 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *