vineri , 23 octombrie 2020 7:46 am
Iasi booked.net
-1°C

Renault Megane căutat de autoritățile din Franța, depistat în Vama Iași

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Renault Megane căutat de autoritățile din Franța.

În data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Ion G., în vârstă de 28 de ani, care avea dublă cetățenie română și R. Moldova. Acesta transporta pe o platformă un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Franța.

^

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date Interpol ca fiind „furat”, semnalare introdusă de autorităţile din Franța.

Cu privire la aspectele constatate, Ion G. a declarat că, la rugămintea proprietarului autoturismului în cauză, asigură transportul acestuia din Austria în R. Moldova și că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi furat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 20.250 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

reclama adnow

Recomandări

Catastrofă aviatică. Două avioane s-au ciocnit în zbor, în Franța

Un avion de mici dimensiuni, care transporta două persoane, s-a ciocnit în zbor cu un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *