luni , 17 ianuarie 2022 1:20 am
Iasi booked.net
-1°C

Regina Marii Britanii caută soluţii pentru a evita despărţirea de Harry şi Meghan

Regina Marii Britanii caută soluţii pentru rezolvarea crizei provocată de nepotul său preferat şi soţia acestuia. În toiul scandalului, ducesa Meghan s-a întors în Canada. Convinşi că nu mai există cale de întors, britanicii îi văd deja pe Meghan şi pe Harry separaţi de familia regală.

La muzeul Madame Tussauds din Londra, „divorţul” ducilor de Sussex de familia regală s-a pronunţat deja. Meghan şi Harry nu mai stau alături de Regina Elisabeta, prinţul William şi soţia lui, Kate.

Tabloidele britanice titrează că prinţul Harry ar fi ignorat părerea Reginei care l-a sfătuit să nu îşi facă publice intenţiile de separare. Iar prinţii Charles şi William ar fi primit o copie a comunicatului cu 10 minute înaintea anunţului. O decizie privind modul în care se va concretiza ruptura este aşteptată în câteva zile.

În plin scandal, Meghan s-a întors în Canada. Iar pe site-ul personal, ducii de Sussex au anunţat că relaţia lor cu presa se va schimba. O relaţie care se anunţa tensionată încă din momentul logodnei, în noiembrie 2017.

Tensiunile dintre ducii de Sussex şi Regină ar fi escaladat, titrează presa, înainte de Crăciun când Harry a anunţat că nu va petrece sărbătorile alături de familie. Suverana l-ar fi sunat personal să îl facă să se răzgândească.

În urma refuzului, Elisbeta a doua a eliminat fotografia cuplului din decorul în care a susţinut discursul de Crăciun.

Iar în portretul oficial al Casei Regale a apărut doar alături de Charles, William şi prinţul George.

În ciuda tensiunilor, criticii cred că cei doi îşi vor păstra titlurile regale şi chiar o parte din privilegii.

Recomandări

Tănără româncă, înjunghiată de propria fiică în vârstă de 14 ani. Grozăvia a avut loc în Italia

Scene cumplite într-o familie de români din Miradolo Terme, o comună din provincia Pavia, Italia. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *