luni , 19 aprilie 2021 3:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Regina Elisabeta a Marii Britanii se retrage din viața publică pentru cel puțin câteva luni

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se retrage din viața publică în următoarea perioadă, absența ei de la îndeplinirea obligațiilor oficiale urmând să devină cea mai lungă din domnia ei de 68 de ani, scrie The Times.

Potrivit Royal Reporter, Maiestatea Sa Regina și Ducele de Edinburgh vor rămâne la Castelul Windsor pe termen nelimitat din cauza coronavirusului. Regina a decis să nu mute Curtea la Londra, Balmoral sau Sandringham din cauză că riscul e prea mare. Acest lucru înseamnă că Prințul Philip își va sărbători împlinirea a 99 de ani, luna viitoare, în izolare.

Este posibil și ca primirea unei vizite de stat din Africa de Sud, programată în octombrie, să fie anulată.

Regina, în vârstă de 94 de ani, va rămâne, astfel, pe termen nedefinit, iar toată agenda ei până în toamnă este suspendată, potrivit hotnews.ro.

Palatul Buckingham va fi închis pentru public vara aceasta, pentru prima oară în ultimii 27 de ani. Evenimente precum petrecerile din grădină sau ceremonia de acordare a Ordinului Jartierei au fost anulate.

De obicei, Regina se întoarce de la Castelul Windsor la Palagtul Buckingham în luna mai, unde stă până intră în vacanța de vară.

Recomandări

Unui director de spital din Moldova i-a fost retras titlul de doctor

Lucian Eva, directorul Spitalului Clinic de Neurochirurgie din Iași, a plagiat lucrarea de doctorat! Asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *