miercuri , 22 septembrie 2021 2:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Reacția Operei Naționale Române în urma scandalului din ultima perioadă

Reprezentanții Operei Naționale Române Iași au postat un mesaj în care au prezentat activitatea din ultimele două săptămâni, perioadă în care perstigioasa instituție a trecut prin momente nu prea plăcute.

Stimați spectatori,

Se cuvine să vă dedicăm câteva rânduri, mai ales într-o astfel de perioadă, în care se scriu atât de multe lucruri plăcute, dar și mai puțin plăcute despre activitatea Operei Naționale Române din Iași.

Dacă până la acest moment nu a existat și un mesaj al nostru, al celorlalți, nu a fost dintr-o acceptare tacită a articolelor prezentate în media, ci doar dintr-o decență, la care prestigiul instituției în care lucrăm ne obligă.

Nu vom intra în detaliile mai puțin plăcute. Pe acelea timpul și cei abilitați într-un anumit domeniu le vor clarifica.

Dorim însă să prezentăm domniilor voastre frumoasa activitate pe care Opera Națională Română Iași a desfașurat-o fără încetare, în aceste momente tumultoase. Alături de prestigioși soliști internaționali, întregul colectiv al Operei a dat dovadă de înalt profesionalism în organizarea și punerea în scena a două mari spectacole: „Traviata”, de Giuseppe Verdi și „Carmen”, de Georges Bizet.

Au fost două săptămâni pline de repetiții organizate în cele mai mici detalii, într-o atmosferă plăcută și dragă interpreților angajați ai Operei, dar și celor străini, care ne-au onorat cu prezența.

Această perioadă a fost încununată de emoțiile trăite în serile de spectacol, în care împreună ne-am putut încărca sufletește cu succesul binemeritat al celor care s-au dăruit pe scenă pentru dumneavoastră, publicul nostru drag.

Nu a fost timp și nici energie pentru orice altceva. Nu ne caracterizează denigrarea și nici dorința de a afecta public imaginea cuiva.

Noi reprezentăm arta și spiritul ei înălțător. Vrem să rămânem pe culmile profesionalismului, de dragul artei și din respect pentru iubitorii de frumos.

Pentru că v-am simțit îngrijorarea din ultimul timp, legată de soarta spectacolelor viitoare și a noastră – cei care muncim la crearea spectacolelor – dorim să vă liniștim și să vă asigurăm de prețuirea noastră.

Vă promitem spectacole pe măsura aprecierii pe care dumneavoastră nu încetați să o arătați de fiecare dată când ne vizitați.

Cu respect,
Ne înclinăm în fața dumneavoastră,

Opera Națională Română Iași

Recomandări

Activități de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni

Deschiderea oficială a activităților de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni.  Astăzi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *