miercuri , 17 iulie 2019 1:31 pm
Iasi booked.net
-1°C

Reacția Kaufland după ce clienții s-au bătut și s-au călcat în picioare la o promoție pentru băncuțe

După ce zeci de clienți ai Kaufland s-au îmbrâncit și s-au călcat în picioare (vezi VIDEO AICI), într-un magazin din Mamaia al companiei, pentru a pune mâna pe una dintre băncuțele de curte aflate la promoție și vândute cu 40 de lei în loc de 100 de lei, compania a transmis un punct de vedere legat de această situație.

„Am fost și noi luați prin surprindere de succesul promoției. Clipul redă momentul în care se făcea aprovizionarea cu produsele aflate la promoție. Angajatii Kaufland i-au asigurat pe clienți că sunt suficiente produse. Apreciem interesul lor și îi așteptăm zilnic, până pe 21 octombrie, cu oferte speciale la cortul Kaufland din Năvodari”, a transmis Kaufland.

În imaginile postate pe Facebook, se vede cum oamenii nu au aşteptat nici măcar ca angajaţii supermarketului să aşeze marfa pe raft şi s-au năpustit imediat peste căruciorul care transporta cutiile.

Băncuțele de curte s-au epuizat într-un minut, iar pentru a se asigura că nu le ratează, oamenii aproape că s-au călcat în picioare.

 

sursa: digi24.ro

Recomandări

Mega Image intră pe piață ieșeană: a finalizat proiectele pentru 2 magazine

Lanțul de supermarketuri Mega Image a finalizat proiectele pentru amenajarea primelor două magazine la Iași. Acestea vor fi în Copou și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *