sâmbătă , 4 decembrie 2021 5:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Reabilitarea și modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” continuă (FOTO)

La corpul A al Spitalului de Copii Sfânta Maria, tronsonul III, în ultimele două săptămâni, constructorul a finalizat zugrăvelile la etajele 8 și 6. Totodată a încheiat montarea panourilor alucobond pe fațada sud de la etajul 8 și până la 3.
Muncitorii au montat protecția pentru targă la etajele 8, 7 și 6, ușile antifoc de pe holul principal de la nivelul 8 și până la 1. Instalațiile pentru fluide medicale și coloanele au fost realizate de la etajul 5 și până la 2. Au fost tapetați pereții la etajele 6 și 5, iar linoleum a fost montat la nivelul 6. Echipele de lucrători ale constructorului au pus tavan casetat metalic pe holuri la etajele 5, 4 și 3 și au montat tâmplărie interioară la 4 și la 3. Corpuri de iluminat are acum și etajul 6, iar la 2 și la 1 a fost turnată șapa autonivelantă.
La demisol a fost realizată instalația de stins incendiu, s-a făcut proba de presiune, totodată s-au montat și cablurile necesare pentru a chema un cadru medical în salon. S-au încheiat lucrările la tubulatura de canalizare interioară și pentru cea pluvială de la subsol.
În camera tehnică a corpului B s-au făcut distribuitoarele de agent termic, au fost decapați pereții și s-au realizat tencuielile mecanizate.
În curtea interioară, au fost montate rezervoarele de stingere incendiu, care au fost apoi umplute, și s-au făcut săpături pentru camera tehnică .

Recomandări

Continuă lucrările pe ruta de tramvai Iași – Dancu

Continuă în ritm susținut lucrările din proiectul cu finanțare europeană „Reabilitarea infrastructurii de tramvai Iași …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *