joi , 2 decembrie 2021 8:58 am
Iasi booked.net
-1°C

Răspunsul Jandarmeriei la întrebarea: „Pot merge la părinţi să le duc alimente de Paşte?“

Perioada dificilă pe care o străbatem îi pune în dificultate în special pe bătrâni, care au restricții în ce privește ieșitul la cumpărături. Pentru a veni în ajutorul lor, cei mai tineri pot face asta în locul lor, însă cu respectarea unor reguli stricte.

Probabil cea mai frecventă întrebare în această perioadă este dacă putem merge în vizită la părinți în această peioadă, pentru a le duce alimente sau produse pentru Paște.

Pe pagina de socializare a Jandarmerei Române a fost postat răspunsul la această întrebare, cu specificările necesare pentru a ne deplasa în siguranță.

„DA, puteți merge la părinți să le duceți produse pentru masa de Paște!

Vă rugăm să aveți asupra dumneavoastră cartea de identitate și declarația pe propria răspundere, în care bifați punctul 4 – „motive justificate”, precum asistența persoanelor vârstnice sau bolnave. De asemenea, recomandăm evitarea contactului direct sau apropiat cu persoane în vârstă. Vă reamintim că persoanele infectate cu noul tip de coronavirus pot fi asimptomatice, adică nu prezintă simptome, însă pot transmite virusul foarte ușor, iar persoanele în vârstă reprezintă o categorie vulnerabilă”, este mesajul jandarmilor.

Recomandări

O mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din ţară

Joi și vineri, o mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *