luni , 25 mai 2020 1:54 am
Iasi booked.net
-1°C

Raliul Iaşului modifică circulaţia în tot oraşul, timp de patru zile

Organizarea ediţiei din acest an a Raliului Iașului impune o serie de restricţii de circulaţie pe mai multe străzi din municipiu.

De miercuri, 4 septembrie, ora 10.,00, până duminică, 8 septembrie, ora 10.00, circulaţia este închisă pe aleea din faţa Palatului Culturii, în zona liniilor de tramvai. De asemenea între 6 şi 7 septembrie va fi închisă pe str. Păcurari (tronsonul de la intersecţia cu str. Cişmeaua Păcurari până în Piaţa Mihai Eminescu), str. Anastasie Fătu, str. Gheorghe Lascăr, str. Râpa Galbenă, str. Gării (tronsonul de la str. Râpa Galbenă până la str. Arcu) şi bd. Independenţei (de la Piaţa Mihai Eminescu până la str. Nicolae Bălcescu).

Desfăşurarea probelor de raliu va duce la închiderea Pasajului Mihai Eminescu de pe 5 septembrie, ora 20.00, până sâmbătă, 7 septembrie, ora 6.00. De asemenea, acţiunile de recunoaştere a traseului de raliu au determinat închiderea pentru două ore, pe data de 4 septembrie, a circulaţiei pe pe str. Păcurari (tronsonul de la intersecţie cu str. Cişmeaua Păcurari până în Piaţa Mihai Eminescu), str. Anastasie Fătu, str. Gheorghe Lascăr, str. Râpa Galbenă, str. Gării (tronsonul de la str. Râpa Galbenă până la str. Arcu) şi bd. Independenţei (de la Piaţa Mihai Eminescu până la str. Nicolae Bălcescu), precum și în Pasajul Mihai Eminescu. În fine,. accesul auto va fi interzis în parcarea Romtelecom în ziua de vineri, 6 septembrie, între orele 7.00 și 24.00.

Și circulația mijloacelor de transport în comun de pe mai multe trasee va fi modificată în perioada desfășurării Raliului Iașului. Conform anilor anteriori, circulaţia tramvaielor de pe traseele 1 şi 13 va fi deviată pe bd. Tudor Vladimirescu, acestea urmând traseul Copou – Târgu Cucu – Tudor Vladimirescu – Tătăraşi – Copou, respectiv Copou – Târgu Cucu – Tătăraşi – Tudor Vladimirescu – Copou. La rândul lor, tramvaiele de pe traseul 9 (Copou -Tehnopolis) vor fi înlocuite cu autobuze, iar traseul de tramvai 8 va fi suspendat. Nu în ultimul rând, vineri, 6 septembrie, va fi blocată circulaţia rutieră pe bd. Independenţei (între intersecţia cu str. N. Bălcescu şi Piaţa Mihai Eminescu) şi str. Păcurari (între Piaţa Mihai Eminescu şi intersecţia cu str. Cişmeaua Păcurari). De asemenea, autobuzele vor fi scoase de Bulevardul Independenţei, urmând a circula pe rute deviate.

loading...

Recomandări

Ţara arde şi baba se piaptănă: Scandal în Parlament pentru data alegerilor

Alegerile locale ar putea avea loc în decembrie sau la anul viitor! A fost scandal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *