luni , 30 noiembrie 2020 3:41 pm
Iasi booked.net
-1°C

Rafila a spus cât ar putea costa vaccinul antigripal

Vaccinul anti-COVID ar putea costa între 5 euro și 20 de euro, iar primele doze ar putea să apară până la finalul anului. Sunt afirmațiile lui Alexandru Rafila, făcute sâmbătă seara la un post tv despre tratamentul așteptat de toată lumea, scrie Mediafax.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre companiile care sunt pregătite să ofere un vaccin anti-COVID-19, dar și despre momentul în care în România vor fi livrate primele doze.

„Cred că până la sfârșitul anului, vor ieși cel puțin două vaccinuri. Prețul unei doze de vaccin ar putea costa între 5 euro și 20 de euro. Nu este un preț de nesuportat. Cu precizarea că vor fi două doze de vaccin. Al doilea vaccin se va face la un interval de 30-60 de zile”, a declarat Alexandru Rafila.

Recomandări

Crăciunul şi Revelionul nu vor putea fi petrecute în localuri. Dragoș Petrescu, HoReCa: “Sperăm ca după introducerea vaccinului, să funcţionăm cu restricţii”

Dragoş Petrescu, reprezentant HoReCa, a anunţat după întâlnirea cu premierul Ludovic Orban, că redeschiderea restaurantelor va fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *