Raed Arafat s-a săturat de România. “Încerc să înţeleg nişte lucruri, că există nişte interese în spate”

Date:

Raed Arafat a comentat la posibilitatea schimbării sale de la conducerea Departamentul pentru Situații de Urgență şi a precizat că, dacă va fi demis, aproape sigur va pleca din România.Raed Arafat a vorbit la România TV despre presiunea la care este supus în ultima perioadă, când i se cere din mai multe părţi să-şi dea demisia.

Şeful DSU nu ştie dacă plecarea sa este dorită din interse politice sau economice.

“Credeţi-mă că nu ştiu. Cred că sunt alţii care trebuie să analizeze acest lucru. Eu cred că pentru România în acest moment nu este Arafat cel important. Nu vorbim de Arafat, vorbim de un sistem de urgenţă foarte bine pus la punct, indiferent de ceea ce spune unul şi altul, cu imperfecţiuni. Trebuie adus la un nivel mult mai bun”, a spus Raed Arafat.

Raed Arafat a precizat că lui nu îi este frică de auditul pe care ministrul Marcel Vela l-a ordonat pentru că el însuși a cerut, de-a lungul anilor, mai multe astfel de controale.

“Încerc să înțeleg niște lucruri, că există niște interese în spate. Eu am fost mereu ținta unor atacuri. Nu e victimizare, e realitatea. Să nu creadă vreunul, vreodată, că nouă ne este frică să fim auditați. Eu am cerut, în trecut, audituri din alte părți. Am cerut audit din SUA, am fost auditați tehnic, nu financiar, eu nu sunt ordonator de credite. Am avut audituri din Finlanda, Franța. Noi suntem structură fără personalitate juridică. Eu nu pot să spun cuiva ca să câștige cineva o licitație, pentru că poate să mi se facă dosar și să ajung la DNA. Noi nu ne-am ascuns, am cerut să fim auditați. Noi am fost controlați de Curtea Conturi. Eu nu am o comunicare politică. Eu nu sunt membru de partid, am apărut pe afișele tuturor partidelor, cu excepția UDMR. Eu nu sunt etern, nu sunt bătut în cuie, pot fi schimbat, dar cineva să își asume. Eu nu am nimic nici cu ministrul, nici cu premierul”, a declarat Raed Arafat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

UAIC a încheiat un acord de colaborare cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Guvernului României

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a încheiat...

Liga Studenților IAȘI cere premierului Nicolae CIUCĂ să-l demită pe secretarul de stat Gigel Paraschiv

Liga Studenților Iași îi cere premierului Nicolae Ciucă, prin...

The Motans, Iuliana BEREGOI și magicianul Robert Tudor, la PALAS

Muzica, limba universală care leagă întreaga planetă, alină, înveselește...

Accident cu 21 de persoane implicate, între o mașină și două microbuze, pe A1

Un accident cu 21 de persoane implicate a avut...