joi , 2 decembrie 2021 10:28 am
Iasi booked.net
-1°C

Raed Arafat, despre protestul din Piața Victoriei: „astfel de acțiuni sunt riscante pentru societate”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a declarat vineri seară că acţiuni precum cea din Piaţa Victoriei, unde în jur de două sute de persoane protestează, „sunt riscante pentru societate„.

Au apărut astfel de demonstranţi şi în Germania şi în alte părţi. Oameni care s-au ghidat după reţelele de socializare, după manipulare şi dezinformare. După oameni care veneau şi ziceau că ei pot dovedi că e o conspiraţie mondială şi nu există virus. Din păcate, ştirea zilei este că există virus, că este periculos şi că, dacă ne jucăm cu această situaţie, se întoarce împotriva noastră. Tot ce am muncit împreună o să pierdem în următoarea perioadă şi mai ales la toamnă, dacă nu respectăm regulile.„, a afirmat Arafat.

El a spus că nu doreşte vreunei persoane să se infecteze cu COVID-19 şi să ajungă să testeze cum este cu această boală.

Sau să aibă vreun apropiat care să păţească treaba asta. Abia atunci o să înţeleagă că nu este de glumit. Ei fac pentru că toată lumea se simte protejată şi sănătoasă. De ce vrem să ne testăm rezistenţa până la ultimul moment, să vedem apoi că am păţit-o?„, a întrebat Raed Arafat.

Circa 200 de persoane s-au adunat, vineri, în Piaţa Victoriei, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de măsurile adoptate de Guvern pentru a gestiona pandemia de COVID-19

Recomandări

Ludovic ORBAN: Președintele Iohannis mi-a cerut să-l DEMIT pe Raed ARAFAT

Fostul premier și președinte PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la emisiunea Insider Politic de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *