miercuri , 25 noiembrie 2020 7:49 am
Iasi booked.net
-1°C

Radu Mazăre şi-a sărbătorit ziua de naştere după gratii

Zi de naștere amară pentru fostul primar Radu Mazăre, care își sărbătorește prima aniversare după gratii. Fostul edil împlinește azi 51 de ani și chiar dacă rigorile din penitenciar nu îi permit să se bucure de petrecerile fastuoase cu care era obișnuit, a primit vizita familiei și a viitoarei soții.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a spus că nu au avut voie să aducă niciun cadou, însă au venit cu prăjituri la insistența mamei, care se bucură că acum nu îi va despărți un geam.

declarat fratele lui Radu Mazăre, Mihai, înainte să intre cu familia în Penitenciarul Rahova.

La Rahova au venit, alături de Mihai Mazăre, și fiul său Răducu, Roxana Mihalache (viitoarea soție) și mama fostului primar.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie, așteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5. Inițial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlinește și 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.

Radu Mazăre, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

Recomandări

Ieșenii nu mai vor penitenciar!

O decizie recenta a magistratilor caseaza sentinta din luna iulie, cand Consiliul Local Iasi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *