duminică , 28 noiembrie 2021 11:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Puțini ieșeni la protestul din Piața Unirii faţă de coaliţia de guvernare (VIDEO)

Aproximativ 200 de persoane au protestat sâmbătă seară în Piaţa Unirii din Iaşi, în urma unei manifestări pornite de pe Facebook.

Cei aproape 200 de ieşeni s-au adunat în Piaţa Unirii în jurul orei 18.00. Oamenii au cerut demisia Guvernului şi au scandat împotriva PSD. Unii dintre protestatari au venit cu steaguri ale României sau ale Uniunii Europene.

Protestatarii au format la un moment dat un cerc, scandând împotriva Guvernului.

„De la preluarea guvernării, coaliţia PSD-ALDE nu şi-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorităţi: să îşi salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale şi să instaureze în România un regim în care forţa legii şi democraţia sunt strivite de forţa instituţiilor politice. Metodele şi acţiunile PSD-ALDE au ca efect îndepărtarea României de standardele europene şi democratice şi aruncarea ei în liga regimurilor autocratice, în care domnesc interesele şi bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsită de şansa de a sancţiona derapajele acestora”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului care se derulează în toate orașele mari ale țării.

Recomandări

Iașul a primit bani de la Guvern pentru energia termică

Executivul a aprobat, în ședinta de joi, 11 noiembrie, alocarea unor sume din Fondul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *