marți , 27 iulie 2021 1:05 pm
Iasi booked.net
-1°C

PSD se pregătește intens pentru mitingul de la IAȘI. Se anunță o participare impresionantă

 PSD a început pregătirile pentru mitingul de la Iași, din data de 9 mai, care se anunță a fi unul de amploare. 

Organizația închiriază toate autocarele disponibile pentru a transporta la mitingul de la Iași din 9 mai cât mai multe persoane. Totul pentru a-i asigura lui Liviu Dragnea un miting acolo unde a fost huiduit acum 2 săptămâni și pentru a contrabalansa summit-ul de la Sibiu.

Fiecare organizație PSD din Moldova a primit misiunea să vină cu cât mai mulți participanți la mitingul organizat de partid pe 9 mai la Iași. Lucrurile au început să se miște deja în județe, scopul PSD fiind să demonstreze că are forță și în Iași, orasul unde Dragnea a trebuit să apeleze la fanfară pentru a acoperi huiduielile protestatarilor, scrie romania.europalibera.org.

„Am contractat deja autocare pentru 8.000 de persoane. Actele sunt semnate. Vor mai veni și cu mașinile personale. Aproape 10.000 de oameni vor veni din Bacău”, a declarat pentru Europa Liberă președintele PSD Bacău, Dragoș Benea.

Și din județul Neamț sunt așteptați aproape 10.000 de social-democrați, cei mai mulți urmând să ajungă în Iași tot cu autocarele închiriate de partid.

Recomandări

Reparații și restricții de circulație în cartierul Frumoasa și pe strada Arcu

În perioada 22 – 26 iulie 2021, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *