duminică , 12 iulie 2020 12:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

PSD Iași va primi un alt sediu, anunță primarul Mihai Chirica

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, susţine că filiala judeţeană a PSD va primi un alt sediu în oraş, după ce va fi evacuată din actualul spaţiu întrucât a demolat fără autorizaţie un perete interior, edilul transmiţându-i, însă, liderului PSD Iaşi că legea nu poate fi încălcată.

Mihai Chirica, exclus la începutul anului din PSD, a declarat, marţi, că liderii judeţeni social-democraţi nu vor să înţeleagă că au distrus un perete al clădirii în care funcţionează sediul PSD, adăugând că vor trebui să răspundă pentru asta.

^

“Ei nu vor să înţeleagă, şi nu vorbesc despre partid, ci despre cei care conduc această filială judeţeană în momentul de faţă pentru că răspunderea este a lor. Au distrus un perete pe care noi l-am expertizat cu câteva luni înainte. Nici măcar nu au aşteptat să se usuce cerneala de pe expertiza pe care am făcut-o în vederea consolidării întregului imobil. Au demolat acea diafragmă care este de susţinere a întregului monument istoric. N-am constatat-o noi, a constatat-o Poliţia, au constatat-o experţii. După ce vom face evacuarea, vedem care este consecinţa acestei ruperi de diafragmă, o să evaluăm costurile refacerii ei”, a declarat primarul Mihai Chirica, scrie news.ro.

El a spus că filiala judeţeană a PSD va primi un alt sediu în oraş.

“O să le facem alte propuneri, aşa este normal. Suntem un stat de drept, dar nu putem să încălcăm legea pe mâna lor”, a spus Chirica.

Cât priveşte afirmaţia liderului PSD Iaşi Maricel Popa, că Mihai Chirica vrea să se răzbune după ce a fost exclus din PSD, edilul ieşean a precizat: “Sunt declaraţii puerile şi lipsite de conţinut”.

“Trebuie să înţeleagă şi dumnealui că nu ne copilărim”, a adăugat primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

reclama adnow

loading...

Recomandări

IPS Teofan, și ministrul Alexe, în vizită la șantierul de la M-rea Frumoasa

Primarul Mihai Chirica, mitropolitul Moldovei și Bucovinei, IPS Teofan, și ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *