miercuri , 1 decembrie 2021 9:04 am
Iasi booked.net
-1°C

PSD București, gafă imensă: a promovat un clip video în care președintele Iohannis este asemănat cu Hitler

Un clip postat de PSD București pe pagina de Facebook folosește imagini din filmul ”Der Untergang” – „Ultimele zile ale lui Hitler”, pentru a-i ataca pe Klaus Iohannis, pe protestatarii Rezist, pe procurori, cu aluzii la George Soros, la Angela Merkel și la Bruxelles. Clipul a fost între timp șters.

 

PSD Bucureşti a promovat pe pagina de Facebook imagini din filmul „Ultimele zile ale lui Hitler“ în care mesajul original e schimbat cu unul adaptat situaţiei politice din România, potrivit Realitatea.net. Astfel, în clip se vorbeşte despre abuzurile procurorilor, despre decizia CCR privind revocarea şefei DNA şi lasă impresia că preşedintele Klaus Iohannis s-ar comporta asemănător cu personajul care l-a interpretat pe Adolf Hilter.

Astfel, în viziunea PSD, Adolf Hitler pare a fi Klaus Iohannis, care este informat că protestul #Rezist a eșuat, iar în stradă au mai rămas doar „câțiva nerozi”

„Președintele” se supără și îi acuză pe cei prezenți, care în filmulețul PSD joacă rolul procurorilor, și îi acuză că nu sunt în stare de nimic.

Acesta spune că fără George Soros „suntem terminați”, amintește că „Bruxelles-ul și Berlinul îl vor pe Cioloș înapoi”.

„Nici Codruța nu mai rezistă mult. Curtea Constituțională pe bună dreptate m-a obligat să o demit”, „În curând mă văd cu Merkel. Ce să-i spun, că am fost înfrânt?”, întreabă el.

Clipul postat pe pagina de Facebook a PSD București a fost șters în scurt timp, nu înainte de a fi salvat însă de jurnaliștii de la Realitatea TV.

Recomandări

Șeful IPJ IAȘI, Costel GÎTLAN a primit gradul de CHESTOR

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 noiembrie, 19 decrete de avansare în grad …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *