luni , 18 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Protecție revoluționară pentru telefonul mobil creată de un student german (VIDEO)

Philip Frenzel, un student german de la Universitatea din Aalen din regiunea Stuttgart, Germania, a fost distins de către Societatea Germană de Electromecanică cu un premiu naţional prestigios pentru realizarea unui prototip inovator de protecţie a telefoanelor mobile. Prototipul constă în faptul că atunci când acesta detectează că telefonul mobil este în cădere, extinde opt „picioare” mici şi flexibile dispuse în colţuri.

 

Frenzel, în vârstă de 25 ani, a declarat presei locale, că s-a gândit mult timp cum să inoveze protecţiile pentru telefoanele mobile. În ultimii patru ani a creat diferite versiuni şi acum, cu produsul finalizat, a solicitat un brevet guvernului german.

Primele idei i-au venit lui Frenzel gândindu-se la airbagurile maşinilor, apoi a experimentat o spumă protectoare. Şi, în sfârşit a găsit o formulă finală: şi-a numit prototipul „Spider-App”, pentru asemănarea acestuia cu un păianjen, şi a lansat o companie nouă împreună cu un partener cu o diplomă în Economie, pentru a comercializa noua invenţie.

Susţinut de Universitatea din Aalen, Frenzel va demara în luna iulie o campanie de crowdfunding pe Kickstarter pentru a transforma prototipul în realitate.

 

Sursa: Epoch Times

Recomandări

S-au luat la bătaie într-o benzinărie, după ce un şofer cu BMW a vrut să se bage în faţă (VIDEO)

Doi şoferi s-au luat la bătaie, într-o benzinărie din Cluj-Napoca, după ce unul dintre ei, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *