vineri , 14 august 2020 11:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Protecție revoluționară pentru telefonul mobil creată de un student german (VIDEO)

Philip Frenzel, un student german de la Universitatea din Aalen din regiunea Stuttgart, Germania, a fost distins de către Societatea Germană de Electromecanică cu un premiu naţional prestigios pentru realizarea unui prototip inovator de protecţie a telefoanelor mobile. Prototipul constă în faptul că atunci când acesta detectează că telefonul mobil este în cădere, extinde opt „picioare” mici şi flexibile dispuse în colţuri.

 

^

Frenzel, în vârstă de 25 ani, a declarat presei locale, că s-a gândit mult timp cum să inoveze protecţiile pentru telefoanele mobile. În ultimii patru ani a creat diferite versiuni şi acum, cu produsul finalizat, a solicitat un brevet guvernului german.

Primele idei i-au venit lui Frenzel gândindu-se la airbagurile maşinilor, apoi a experimentat o spumă protectoare. Şi, în sfârşit a găsit o formulă finală: şi-a numit prototipul „Spider-App”, pentru asemănarea acestuia cu un păianjen, şi a lansat o companie nouă împreună cu un partener cu o diplomă în Economie, pentru a comercializa noua invenţie.

Susţinut de Universitatea din Aalen, Frenzel va demara în luna iulie o campanie de crowdfunding pe Kickstarter pentru a transforma prototipul în realitate.

 

Sursa: Epoch Times

reclama adnow

Recomandări

Masca de protecție a devenit obligatorie în mai multe spații deschise din Cluj

​Masca devine obligatorie în tot județul Cluj, începând de sâmbătă, 8 august, potrivit deciziei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *