miercuri , 17 iulie 2019 1:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Pronostic extrem de rezervat: starea pilotului rănit în accidentul aviatic din Suceava s-a agravat

Starea pilotului Sorin Bochiş, rănit în accidentul aviatic din Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, s-a agravat, acesta fiind monitorizat de peste o săptămână de opt medici din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iaşi.

Medicul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, a declarat că starea pilotului Sorin Bochiş s-a agravat şi prognosticul este rezervat.

„Din păcate, starea pacientului s-a agravat. Nu ştim ce se va întâmpla, că nu suntem Dumnezeu, dar cert este că starea sa este agravată, prognosticul fiind extrem de rezervat”, a declarat dr. Florin Grămadă.

Sorin Bochiş, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani şi este din Timişoara. Acesta lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar şi în cadrul Clubului de Aviaţie Cioca din Timişoara, unde este şi pilot de acrobaţii, scrie mediafax.ro.

În urmă cu nouă zile, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochiş s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judeţul Ilfov, acesta din urmă fiind declarat decedat.

Recomandări

Copii în stare gravă la spital! Unul a înghițit o sămânță de floarea soarelui, celălalt a băut lichidul din care se fac baloanele de săpun

Doi copii din Iași au fost la un pas de moarte. O fetiță de un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *