marți , 7 decembrie 2021 9:03 am
Iasi booked.net
-1°C

Proiecţie în aer liber astăzi, la Institutul Francez: „Aşa arată dragostea”

Iubitorii de frumos vor putea urmări în această seară filmul „Aşa arată dragostea”, în regia lui Claire Burger, în cadrul unei proiecţii în aer liber organizată de către Institutul Francez din România, filiala Iaşi.

Proiecţia de film, care va avea loc în această seară, de la ora 20.30, pe peluza din spatele clădirii de pe bulevardul Carol I, face parte din programul „Elvire Popesco hors les murs” al instituţiei culturale ieşene. Ieşenii vor avea ocazia să urmărească drama realizată în 2018, în rolurile principale jucând Bouli Lanners, Justine Lacroix sau Sarah Henochsberg. Pelicula spune povestea lui Mario, care, de când a fost părăsit de soţie, îşi creşte singur cele două fiice. Mario încă mai aşteaptă întoarcerea soţiei şi încearcă să treacă peste faptul că fiica cea mică îl învinueşte de plecarea mamei sale, iar cea mare încearcă din răsputeri să devină independetă.

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar intrarea se face în limita a 50 de locuri disponibile. Cei interesaţi pot face rezervări online, pe eventbook.ro, sau pot achiziţiona bilete la sediul Institutului Francez din România Iaşi cu jumătate de oră înainte de începerea proiecţiei.

Recomandări

VIDEO: Un bolid a luat foc în mijlocul străzii, în Copou

Motorul unui bolid de lux a luat foc în această seară în Copou. Șoferul a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *