luni , 18 octombrie 2021 11:37 am
Iasi booked.net
-1°C

Proiect în derulare pentru siguranța tinerilor

Biroul Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Iași și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Iași desfășoară în perioada septembrie-decembrie a.c., proiectul „Un tânăr informat e un tânăr sănătos” la nivelul județului Iași.

Proiectul vine în sprijinul tinerilor care, pe timp de pandemie, au suferit sau încă au probleme de integrare din cauza situației pandemice existente la nivel internațional. D.J.T.S Iași a pus la dispozitie sesiuni de informare, dar și de consiliere privind importanta creării unui ritual pentru fiecare tânăr, astfel încât acesta să depășească mai ușor pandemia provocată de virusul SARS-COV 2.

Prin Biroul de Siguranță Școlară tinerii vor fi informati despre delincvența juvenilă și efectele negative apărute atât pe timpul pandemiei cât și post pandemie.

Astfel ,exemplele susținute de statistici, dar și bunele practici realizate de către Biroul Siguranță Școlară împreună cu DJTS Iași în Centrul de Agrement Muncel, dar și la școli, licee determină ca această colaborare să continue și pe viitor.

Recomandări

Acțiuni informativ – preventive în contextul pandemiei de Covid 19

Astăzi, 15 octombrie a.c., polițiștii ieșeni au continuat acțiunile informativ-preventive, în contextul pandemiei de COVID …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *