PROGRAMUL SĂRBĂTORIRII A 30 DE ANI DE LA VENIREA MAJESTĂȚII SALE CUSTODELE COROANEI ÎN ȚARĂ

Date:

Vineri, 17 ianuarie 2020, la ora 18.00

Dublă lansare de carte la Cărturești Carusel, strada Lipscani nr. 55, București. În prezența Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei vor fi lansate volumele “Margareta. Trei decenii ale Coroanei” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe, apărut la Curtea Veche Publishing, și “Lumea Majestății Sale” de Alexandru Muraru și Daniel Șandru, apărut la Editura Corint. Intrarea publicului este liberă.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 12.00

Fundația Regală Margareta a României organizează un eveniment aniversar la Teatrul Național, pentru a sărbători 30 de ani de la înființarea organizației. Vor fi prezenți la eveniment Majestatea Sa Margareta, Principele Radu și Principesa Sofia, personalități din țară și din străinătate care au sprijinit fundația încă din anul 1990, colaboratori, sponsori, parteneri, voluntari și membri ai colectivului de astăzi al fundației. Prezența în sală va fi posibilă doar pe bază de invitații.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 14.30

Televiziunea Română va prezenta, pe TVR1, o ediție specială a emisiunii “Ora Regelui”. Emisiunea va putea fi vizionată în aceeași zi la TVR Moldova la ora 15.00 și la TVR International la ora 17.00.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 19.00

Transmisiune în direct a concertului regal de la Ateneul Român la TVR3 și la Radio România Muzical.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 19.00

La Ateneul Român va avea loc un concert de gală, în prezența Majestății Sale, a Principelui Radu și a Principesei Sofia, alături de 100 de personalități din țară și din străinătate care au susținut Familia Regală din primele zile ale anului 1990. De asemenea, sunt invitate 600 de personalități din România, reprezentanți ai tuturor domeniilor vieții românești, cu care Familia Regală a colaborat în acești 30 de ani. Prezența în sală este posibilă doar pe bază de invitații.

Pe scena Ateneului vor urca mari personalități ale muzicii românești de astăzi. Dirijorul Tiberiu Soare va conduce Camerata Regală și Corul Regal, iar alături de ei vor evolua violonistul Remus Azoiței, pianista Alexandra Dăriescu, soprana Valentina Nafornița, tenorul Teodor Ilincăi, iar ca invitată de onoare, soprana Nelly Miricioiu.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 23.45

TVR1 transmite concertul regal “Margareta. Trei decenii ale Coroanei” de la Ateneul Român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...