vineri , 14 august 2020 6:32 am
Iasi booked.net
-1°C

Programul Prima Casă va deveni Noua Casă

“Prima Casă” devine “Noua Casă”. Guvernul vrea să dubleze suma care se poate împrumuta şi să crească şi valoarea garanţiei.

Aşadar, prin “Noua casă” ne vom putea lua şi locuinţe mai spaţioase, pentru că valoarea maximă a creditului va fi de 140 de mii de euro. Să nu uităm însă că vorbim doar de un proiect adoptat în primă lectură, iar forma finală mai poate suferi modificări.

11 ani de zile şi aproape 300 de mii de credite acordate. Este bilanţul programului Prima Casă, care va deveni “Noua casă” şi va avea cu totul alte condiţii.

În vechiul program, plafonul maxim era de 66.500 de euro. În noua variantă suma a crescut la 140 de mii de euro. Practic vorbim despre o dublare a plafonului.

Ionel Dancă, seful cancelariei premierului: Este o modificare substantiala, radicală, care are in vedere dezvoltarea sectorului imobiliar, inclusiv pentru locuintele de pana la 120 de metri patrati.

Recomandări

Anisie: Pregătim o OUG pentru învăţământul online şi modificări legale pentru ca școlile să poată decide cum se organizează

Guvernul are în pregătire o ordonanţă de urgenţă privind învăţământul online pentru anul şcolar şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *