joi , 20 ianuarie 2022 11:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Programul „Masă caldă în şcoli” nu s-a derulat încă în judeţul Botoşani

Programul „Masa caldă pentru elevi” nu a început încă în judeţul Botoşani, chiar dacă şcoala se desfăşoară şi în format fizic acolo.

De acest ajutor de la guvern ar fi trebuit să beneficieze peste 2.200 de copii. Autorităţile locale spun că ordonanţa de urgenţă în acest sens nu are norme de aplicare.

De suplimentul alimentar ar trebui să beneficieze în acest an Şcoala Hudeşti, Liceul cu Program Sportiv Botoşani şi Liceul Plopenii Mari din comuna Ungureni, numai că în lipsa normelor de aplicare autorităţile locale nu au putut organiza licitaţiile. Situaţia se repetă de câţiva ani.

Inspectoratul Şcolar a trimis o adresă unităţilor beneficiare prin care le sugerează aplicarea normelor din anii trecuţi. Sumele alocate celor trei unităţi depăşeşte 1,5 milioane de lei. Cel mai probabil, în schimb, elevii vor primi pachete alimentare. Acest program face parte din măsurile care vizează diminuarea riscului de excluziune şi de abandon şcolar în zonele dezavantajate.

Recomandări

Elevii Școlii Gimnaziale Constantin Teodorescu” Războieni au primit tablete

Elevii Școlii Gimnaziale „Constantin Teodorescu” Războieni au primit tablete prin proiectul Achiziții de echipamente TIC …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *