Programul Festivalului Străzii Lăpușneanu

Date:

Astăzi, 16 septembrie 2021, începând cu ora 11:00, va fi organizată o conferința de presă organizată la Galeriile Anticariat „Dumitru I. Grumăzescu” Iași.

Conferința de presă va avea ca subiect programul Festivalului Străzii Lăpușneanu, ediția a III-a, desfășurat în perioada 17-19 septembrie 2021, proiect organizat de Ateneul Național din Iași, în parteneriat cu rezidenți ai străzii Lăpușneanu, instituții și agenți economici care activează în zonă.

Weekendul 18-20 septembrie 2020 a fost cuprins de sărbătoare pe strada Lăpușneanu, vechea Uliță Sârbească, din centrul Iașului. Ateneul Național din Iași alături de Complexul Muzeul Național „Moldova”, Muzeul Unirii, Casa de Cultură a Studenților Iași, „Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași, precum și de alți parteneri rezidenți ai străzii, au organizat cea de-a II-a ediție a Festivalului Străzii Lăpușneanu, în urmă cu un an.
În cele 3 zile ale festivalului, au fost prezentate publicului 14 evenimente cultural-artistice, cuprinzând spectacole de teatru pentru copii sau adulți, concerte, recitaluri, demonstrații de dans și spectacole de improvizație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Apel al salvamontiștilor: Nu mergeți pe MUNTE în pantofi sau SANDALE

După un sezon în care nu a trecut nicio...

SURSE: Guvernul taie fondurile serviciilor SECRETE la rectificarea bugetară

Guvernul condus de generalul (r) Nicolae Ciucă dorește să...

Președintele ANAF a prezentat topul „șmecherilor” care sfidează STATUL

Cea mai mare diferenţă dintre veniturile declarate de un...