marți , 26 octombrie 2021 2:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Programul Festivalului Străzii Lăpușneanu

Astăzi, 16 septembrie 2021, începând cu ora 11:00, va fi organizată o conferința de presă organizată la Galeriile Anticariat „Dumitru I. Grumăzescu” Iași.

Conferința de presă va avea ca subiect programul Festivalului Străzii Lăpușneanu, ediția a III-a, desfășurat în perioada 17-19 septembrie 2021, proiect organizat de Ateneul Național din Iași, în parteneriat cu rezidenți ai străzii Lăpușneanu, instituții și agenți economici care activează în zonă.

Weekendul 18-20 septembrie 2020 a fost cuprins de sărbătoare pe strada Lăpușneanu, vechea Uliță Sârbească, din centrul Iașului. Ateneul Național din Iași alături de Complexul Muzeul Național „Moldova”, Muzeul Unirii, Casa de Cultură a Studenților Iași, „Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași, precum și de alți parteneri rezidenți ai străzii, au organizat cea de-a II-a ediție a Festivalului Străzii Lăpușneanu, în urmă cu un an.
În cele 3 zile ale festivalului, au fost prezentate publicului 14 evenimente cultural-artistice, cuprinzând spectacole de teatru pentru copii sau adulți, concerte, recitaluri, demonstrații de dans și spectacole de improvizație.

Recomandări

14 persoane au vândut droguri în prima zi a festivalului UNTOLD

În prima zi a festivalului UNTOLD, jandarmii şi poliţiştii clujeni au depistat 14 cazuri în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *