joi , 28 mai 2020 3:27 am
Iasi booked.net
-1°C

Prognoza meteo pentru perioada 17 – 29 martie 2020

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 17 – 29 martie 2020.

În prima zile din intervalul prognozat vremea se va încălzi ușor, temperaturile maxime atingând 18 grade Celsius în jurul datei de 20 martie. Ulterior, vremea se va răci și nu vor mai fi variații termice considerabile.

Vremea în Moldova

Media temperaturilor maxime va crește până în jurul a 15 grade pe 19 și 20 martie, apoi va scădea accentuat spre o medie regională de 3 grade pe 23 martie, iar în următoarea perioadă va crește de la o zi la alta, atingând aproximativ 10 grade la sfârșitul celei de a doua săptămâni.

Minimele termice vor fi și ele în creștere în primele zile, spre 5 grade pe 19 și 20 martie, apoi vor scădea spre -4 grade la începutul celei de a doua săptămâni, urmând ca ulterior să crească ușor și treptat, atingând 0 grade la finalul intervalului de prognoză.

În primele zile ale intervalului de prognoză probabilitatea pentru precipitații va fi extrem de redusă, dar va crește pe 20, 21 și 22 martie, când precipitațiile vor fi posibile la nivel local, iar apoi, până la sfârșitul celei de a doua săptămâni, doar izolat.

 

loading...

Recomandări

Vreme severă în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare mateo de vreme severă, în toată, țara, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *