joi , 21 octombrie 2021 9:18 am
Iasi booked.net
-1°C

Prognoză meteo pentru acest weekend! Vreme frumoasă şi caldă în majoritatea regiunilor

Vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzeascã uşor în majoritatea zonelor. Termometrele vor indica până la 33 de grade. Noaptea şi dimineaţă va fi răcoare.

Prognoza meteo 21 august – SÂMBĂTĂ

Vremea va fi în general frumoasă şi va continua sã se încălzească uşor în majoritatea zonelor, devenind cãlduroasã pe alocuri îndeosebi în sud-vest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade, iar cele minime se vor situa între 9…10 grade în depresiuni şi 19…21 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în extremitatea nordică şi la munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri izolate pe parcursul zilei în zona montanã înaltã, cu precãdere în Munţii Banatului.

La sfârşitul nopţii, pe suprafeţe mici, vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo – DUMINICĂ

Valorile termice vor fi în creştere uşoară în sud-vestul ţãrii, unde vremea va fi călduroasã, iar în celelalte zone se vor menţine agreabile, comparabile cu cele din intervalul precedent; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, uşor mai ridicate -pânã la 32…34 de grade- în sudul Olteniei şi al Banatului şi în sud-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni şi 20…21 de grade pe litoral.

În a doua parte a zilei local în Carpaţii Orientali, în estul celor Meridionali şi zonele subcarpatice aferente şi pe spaţii restrânse în zonele mai joase de relief din Moldova instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial şi descărcări electrice.

În restul timpului şi al teritoriului, cerul va fi variabil, cu înorări trecătoare şi doar pe spaţii mici vor fi ploi slabe, de scurtã durată, cu precădere în celelalte masive montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri izolate în zona înaltã de munte, pe litoral, iar noaptea în sudul Banatului. Spre dimineaţã, pe alocuri se va forma ceaţă.

Recomandări

Alertă METEO de la ANM! Rafalele de VÂNT vor DEPĂȘI inclusiv 100 km/h

ANM a venit cu ultimele date despre vreme. Ne așteaptă un vânt puternic, iar meteorologii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *