sâmbătă , 21 septembrie 2019 8:31 pm
Iasi booked.net
-1°C

Problemele României trecute cu vederea de candidații la europarlamentare. Petru Movilă prezintă unele soluții

Radiografie succinta a deputatului Petru Movila cu privire la campania electorala. Acesta spune ca peste 90 la suta dintre competitori nu au prezentat solutii la problemele Romaniei in raport cu cele ale UE.

In conferinta sustinuta astazi, presedintele PMP Iasi, a prezentat proiectele pe care le vizeaza candidatii partidului., ca solutii la problemele actuale ale Romaniei.

“Proiecte importante, autoritatea  eruopeana, politia europeana de frontiera care sa actioneze unitar, sa pazeasca granitele UE in ansamblu fie ca suntem tara membra Shenghen sau nu. Scopul sa protejeze viata cetatenilor europeni, sa fie in siguranta si de asemenea noi, Europa in ansamblul nostru sa ramanem un continent crestin.”

Deputatul a mai adaugat ca in ceea ce privesteReferendumul, bataia de joc a celor de la PSD ALDE trebuie sa inceteze doar prin validarea votului.

Pentru Referendumul de duminica este foarte important ca oamenii sa mearga la vot pentru ca din punct de vedere moral, daca cele doua intrebari de la Referendum nu vor fi validate de participarea romanilor, atunci Tariceanu si Dragnea vorconsidera ca ceea ce au facut ei pana acum, bataia de joc la adresa justitiei este un lucru cu care romanii sunt de accord si vor continua sa isi batajoc de justitie sa-si aserveasca justitia. 12:40

Presendintele PMP, Petru Movila a mai precizat ca in ceea ce priveste politica Romaniei in Europa si a Uniunii Europene, Traian Basescu este cel mai binepregatit europarlamentar.

Recomandări

Laura Codruţa Kovesi, desemnată oficial procuror-şef european de ambasadorii statelor UE

Laura Codruţa Kovesi a fost a fost votată procuror-șef european, obţinând majoritatea voturilor ambasadorilor din Consiliul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *