marți , 9 martie 2021 11:35 am
Iasi booked.net
-1°C

Prințul Nicolae: „Îmi voi invita familia la botez și sper că venirea unui copil ne va apropia”

Prințul Nicolae al României a acordat un interviu, în care a vorbit despre copilul pe care îl așteaptă împreună cu soția sa, Alina Maria, despre dorința de a se reconcilia cu Familia Regală și despre șansele revenirii monarhiei în România.

Nepotul Regelul Mihai I și Alina Binder s-au căsătorit pe 30 septembrie 2018 la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, iar în luna noiembrie a acestui an urmează să devină părinți, scrie Adevărul.ro.

Prințul Nicolae a declarat că viața i se va schimba radical după nașterea copilașului.

Întrebat dacă la botez vor fi invitaţi şi cei din Famila Regală, Prinţul Nicolae a spus că….„bineînţeles. Depinde şi de ce restricţii vor fi atunci din cauza pandemiei. Îmi voi invita familia şi sper că venirea unui copil ne va reapropia. Mi-aş dori să îi prezint copilului meu mătuşa şi unchiul, cred că ar avea multe de învăţat de la ei”.

„Este foarte dificil să vă dau un răspuns în acest moment. Dar eu cred că se poate ca în timpul vieţii mele România să revină la monarhie. Însă cred că noi toţi trebuie să vrem asta şi trebuie să fim uniţi şi să lucrăm împreună la acest deziderat”, a declarat Prințul Nicolae, referindu-se la posibilitatea revenirii la monarhie în România.

Interviul complet

Recomandări

Un copil de 2 ani din Vaslui a fost lovit de tată cu un scaun

Un copil de doi ani din Vaslui a fost lovit de tatăl său, care dorea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *