joi , 2 decembrie 2021 10:25 am
Iasi booked.net
-1°C

Primul PetEvent în Iași

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași organizează primul PetEvent pentru întreaga comunitate iubitoare de animale, sub sloganul „Iubitorii de animale în comunitatea Științelor Vieții”.

Primul PetEvent pentru întreaga comunitate iubitoare de animale, sub sloganul „Iubitorii de animale în comunitatea Științelor Vieții”, la Universitatea de Științele Vieții (USVIași) „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. Evenimentul „Animal FEST by USVIași” va avea loc astăzi și mâine (3-4 iulie 2021), în Rond Agronomie, pe Stadionul de Rugby, iar în cadrul manifestării vor avea loc o serie de activități dintre care amintim: concursuri de aptitudini și frumusețe cu premii, parade, show de dresaj și agilitate, ateliere pentru copii, workshop-uri demonstrative, consultații veterinare și tururi organizate spre Muzeul de Anatomie al Facultății de Medicină Veterinară. Printre speciile ce vor putea fi admirate în cadrul evenimentului enumerăm: câini, pisici, cai, iepuri și păsări ornamentale.

Înscrierile pentru concursurile organizate în cele două zile de festival pot fi realizate chiar în ziua evenimentului sau au putut fi trimise on-line.

Programul evenimentului (astăzi, 3 iulie) este: ora 10:15 – controlul sanitar-veterinar al competitorilor și înregistrarea participanților, ora 11:00 – festivitatea de deschidere, respectiv cuvântul rectorului și al invitaților USVIași, 11:15 – parada raselor de câini, concursul de frumusețe „Ham-Ham”, 12:15 – concurs de abilități/dresaj canin „Smart Dog”, deliberarea juriului și premierea participanților câștigători, vizită la Muzeul de Anatomie „Prof. dr. Honoris Causa Vasile Coțofan” al USVIași, vizitarea și prezentarea standurilor expoziționale ale USVIași și ale participanților la eveniment, expoziție de păsări ornamentale și iepuri de rasă cu prezentarea raselor.

Mâine, duminică, 4 iulie, ora 11:00, este programată parada și prezentarea cailor de sport ai clubului sportiv ecvestru din Iași, ora 13:00 – parada și prezentarea cailor serviciului Poliției Călare din cadrul Poliției Locale Iași, vizită la Muzeul de Anatomie „Prof. dr. Honoris Causa Vasile Coțofan” al USV Iași, prezentarea și vizitarea standurilor expoziționale ale USV Iași și ale participanților la eveniment, expoziție de păsări ornamentale și iepuri de rasă.

Recomandări

Dosar penal pentru uciderea unor animale cu un utilaj agricol

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *