miercuri , 26 iunie 2019 12:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Primele informații în cazul sinuciderii grefierei din Iași. A lăsat un bilet de adio

Grefiera care a decedat după ce s-a aruncat de la etajul doi al Tribunalului din Iași, a lăsat un bilet de adio. 

Din primele informații ale anchetei, rezultă că femeia venise mai devreme la serviciu, adică în jurul orelor 07.00, iar la scurt timp, a recurs la gestul extrem. La contactul cu solul, aceasta a suferit răni grave, și, din păcate, a decedat la spital.

„În dimineaţa zilei de 24 mai, în jurul orei 07.10, serviciile medicale şi poliţieneşti au fost alertate prin apel la 112 cu privire la împrejurările în care colega noastră, grefier A.J., s-a prăbuşit de la unul dintre etajele superioare ale clădirii în care funcţionează Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. După manevrele de resuscitare, echipajul SMURD a transportat victima la spital, unde s-a declarat decesul. Evenimentul este investigat de către autorităţile judiciare. în aceste momente tragice, gândurile noastre se îndreaptă în primul rând către familia colegei noastre“, au transmis reprezentanţii Parchetului Iaşi.

Conform ziaruldeiasi.ro, femeia ar fi lăsat un bilet de adio, de trei pagini, în care nu își explică gestul, dar își roagă fiica să se căsătorească și să fie fericită, în timp ce soțului îi transmite să aibă grijă de aceasta.

Recomandări

Moara de Foc: 22 de construcții sunt demolate de nemți și americani

Zona Moara de Foc se va schimba radical în următorii ani. Două proiecte distincte vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *