joi , 15 aprilie 2021 3:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Primarul Mihai Chirica către jucătorii de la Poli: “Iaşul trebuie să rămână în elita fotbalului românesc!”

Primarul Mihai Chirica s-a întâlnit, azi, la sediul Primăriei Municipiului Iași cu jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei Politehnica Iași.

Discuția a fost una deschisă, constructivă, iar mesajul edilului a fost de încurajare și susținere a echipei în aceste momente dificile pe care le traversează gruparea din Copou. “Le-am transmis atât jucătorilor, cât şi staff-ului de conducere că atât municipalitatea, cât şi eu, în calitate de primar, sunt în continuare alături de echipă. I-am rugat să se concentreze mai mult în teren şi să demonstreze că au valoare peste locul pe care îl ocupă acum în clasament. Am încredere că abordarea meciului de la Pitești va fi cu totul alta și că rezultatele pe care le așteptăm vor fi confirmate în teren”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Primarul Iașului le-a mai transmis jucătorilor că se bucură de tot sprijinul său şi al municipalității și că au datoria să demonstreze că Iașul trebuie să rămână în elita fotbalului românesc. “Vă rog să vă comportați în teren ca niște jucători care reprezentați unul din cele mai importante cluburi de fotbal din România şi pe al doilea oraş al ţării. Este o mândrie, dar şi o mare responsabilitate. Ieşenii aşteaptă de la voi rezultate şi sunt sigur că nu le veţi înşela aşteptările”, le-a transmis Mihai Chirica jucătorilor alb-albaştri.

Recomandări

4000 de corpuri de iluminat cu LED vor fi montate pe străzile orașului Iași

Primarul Mihai Chirica a spus vineri că a semnat ordinul de începere a actelor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *