duminică , 28 noiembrie 2021 2:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

Primăria Suceava ia măsuri de creştere a siguranţei cetăţeanului, după cazul de la Caracal

Extinderea reţelei de iluminat, creşterea numărului camerelor video şi a patrulelor Poliţiei Locale sunt câteva dintre măsurile pe care municipalitatea din Suceava le va lua în scopul creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, pentru prevenirea unor tragedii de genul celor de la Caracal.

Mă gândesc la ceea ce se întâmplă cu tragedia de la Caracal. De aceea, municipiul Suceava îşi propune în continuare să facă eforturi pentru a găsi soluţii să extindă reţeaua de iluminat public, să pună camere video, să asigure un grad în plus de siguranţă a cetăţeanului, să facem cât mai multe patrule ale Poliţiei Locale pe care să le trimitem pe teren. Vreau să spun că suntem unul din puţinele oraşe în care există patrule de la Poliţia Locală. În alte oraşe, având în vedere că nu se plătesc orele suplimentare la Poliţia Locală, aceasta lucrează în două schimburi până la la ora 22,00. După ora 22,00, atribuţiile le preia Poliţia Naţională. Noi nu facem aşa. Suntem într-o colaborare foarte bună cu Poliţia Naţională, cu Jandarmeria. Vrem să mărim numărul acestor patrule. Aşa cum am spus, să asigurăm iluminat corespunzător, camere video. Vrem să facem tot ce e posibil ca în Suceava să nu avem partea de evenimente ca cel de la Caracal’, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Sucevei, Ion Lungu.

Potrivit edilului, în următoarele zile vor demara lucrările de extindere a reţelei de iluminat public pe străzile Victoriei, Decebal, Izvoarele Cetăţii şi Măgurei, în acest sens fiind semnat deja contractul de prestări servicii cu o firmă locală.

Recomandări

Ninsori ușoare în zonele montane ale Moldovei

Potrivit Directiei Regionale Drumuri si Poduri Iasi, la acest moment, circulatia pe drumurile nationale din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *