sâmbătă , 25 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

Primăria Iaşi face un credit de 34 de milioane de euro pentru a construi căile de acces către viitorul spital regional de urgenţe (VIDEO)

Primarul Mihai Chirica a anunţat, ieri, că Primăria Municipiului Iaşi va face un credit de 34 de milioane de euro pentru a construi căile de acces către viitorul spital regional de urgenţe.

Consiliul Judeţean Iaşi a obţinut ultimele avize necesare şi joi (6 dec 2018), finanţatorul, respectiv Banca Europeană de Investiţii va prezenta, la Bucureşti, ultimele date înaintea depunerii aplicaţiei la Bruxelles:

În ţară, vor fi construite trei spitale regionale de urgenţă la Cluj, Craiova şi Iaşi. Iaşul este primul care încheie aplicaţia şi o depune la Uniunea Europeană.

Pentru întocmirea proiectului, pe bugetul european 2014 – 2020, fiecare din cele trei oraşe beneficiază de o susţinere financiară de 50 de milioane de euro. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproape 390 de milioane de euro.

Recomandări

7000 de elevi din școlile ieșene implicați în proiectul „Tinerii de azi, liderii de mâine” (FOTO)

Asociația Creștin-Umanitară „Slujirea Vieții” a organizat, ieri, la Primăria Municipiului Iași conferința de încheiere a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *