joi , 29 octombrie 2020 8:54 am
Iasi booked.net
-1°C

Prima imagine cu Oana și Viorel Lis după ce fostul edil a avut probleme grave de sănătate

Oana Lis a publicat, de curând, prima imagine cu soțul său, Viorel, după ce fostul edil s-a confruntat cu probleme grave de sănătate încă de la începutul pandemiei de coronavirus.

Chiar dacă a spus de mai multe ori că starea soțului său nu este una bună și că, cu greu va face față, în cele din urmă, Oana a reușit să treacă și peste acest obstacol.

În imaginea amintită mai sus, vedeta apare alături de soțul ei în timp ce-l îmbrățișează cu multă dragoste. Cu toate că amândoi poartă masca de protecție, zâmbetul iese imediat la iveală, iar asta se poate observa cu ochiul liber.

Mesajul transmis o dată cu imaginea

În siguranță”, a scris Oana lângă poză, semn că se simte protejată lângă soțul său. Văzând tabloul romantic, fanii au reacționat imediat și s-au întrecut în mesaje care mai de care mai frumoase și pline de încurajări pentru cei doi.

Oana și Viorel, din nou împreună pe Instagram

Prima imagine cu Oana și Viorel Lis după ce fostul edil a avut probleme grave de sănătate. FOTO

Te admir pentru loialitatea, grija, fata de dl Lis!/ Oana, destinul nu și-l poate face nimeni. Așa te naști. Nu ai ce face. Dar totuși, gândește-te că si el este om. Așa a fost să fie. Tu să fii sănătoasă și fericită./ Să trăiască nea Viorel😘”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Mesajul de la începutul pandemiei

Oana Lis posta, la sfârșitul lunii martie, un mesaj care avea să impresioneaze pe toată lumea până la lacrimi.

Sunt trista…pentru mine…pentru voi…Eu stau in casa foarte mult acum, deși sunt o ființa foarte socială…am ieșit sa cumpăr ce e necesar …Si e lume pe strazi si in parcul Herăstrău (ii vad acum…) si bătrâni si adolescenți…si noi stam in casa ca prostii!!! Regulile ar trebui sa fie pentru toti la fel!!!… dar, din contra…fiecare face ce-l taie capu’…fara sa se gândească ca suntem toti interconectati, ca societate…ca ființe pe pământul asta aici si acum!!! Da, se expun multi!!! Si nu mi se pare normal sa fie la o adică…

Un singur aparat respirator si sa aleagă intre unul venit din Italia, dar tânăr care nu a contribuit aici la impozit nu a facut nimic pentru România si Viorel sa nu beneficieze…ca e in vârsta si are si alte boli…Viorel, care a muncit 50 ani in Romania (cand era primar muncea 17 ore pe zi)… care datorita lui (ce s-a facut si demarat in perioada lui) avem Apa Nova – apa potabilă, poliția locală e inventata ca serviciu public de Viorel, a facut prima groapa ecologică din România etc. Vi se pare corect si normal??”, scria ea atunci.

Recomandări

Fostul antrenor al Politehnicii Iași, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul nostru!

Fostul antrenor al Politehnicii Iași, Ionuț Popa, nu a reușit să depășească problemele de sănătate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *