miercuri , 20 ianuarie 2021 4:32 am
Iasi booked.net
-1°C

Prietena adolescentei găsite spânzurată în pădure a postat zile la rând pe contul de Instagram al fetei dispărute: „I’m a bitch“. A vrut să-i păcălească pe poliţişti

O adolescentă a fost găsită spânzurată în pădure, la aproximativ o săptămână după ce a plecat de acasă spunând că merge să-şi ia îngheţată. Surse din achetă au dezvăluit în exclusivitate pentru „Adevărul” amănunte despre calvarul pe care-l trăise Georgiana Denisa Unchiaşu, de 15 ani, din Oteşani – Vâlcea, înainte să fie dată dispărută de părinţi.

Fata a plecat de acasă pe data de 9 mai, pe 11 mai a fost dată dispărută, iar pe 15 mai a fost găsită spânzurată într-o pădure.   Pe parcurs ce ancheta înaintează ies la iveală noi amănunte legate de anturajul copilei, dar şi despre noi decizii care se iau în acest dosar de ucidere din culpă deschis în acest caz.   Spre exemplu, în urma mesajelor puse la dispoziţia anchetatorilor de un amic al fetei, s-a luat decizia ca tatăl acesteia să fie cercetat penal. Rămâne de văzut dacă va fi anchetat pentru viol sau tentativă de viol, potrivit adevarul.ro.

În plus, vecina, prietena cu care a plecat de acasă, la distracţie pe islazul de pe deal, cu mai mulţi bărbaţi, a recunoscut că a postat în numele fetei dispărute pe Instagram, mai multe zile la rând, profitând de faptul că amica şi-a accesat contul de pe telefonul ei. A postat poze chiar din zona unde ulterior Denisa Georgiana a fost găsită moartă, precum şi o melodie cu un mesaj înjositor: „I´m a bitch.” – „Sunt o cur…ă”. Ulterior, a declarat că, „probabil”, ar fi trebuit să spună acest lucru anchetatorilor pe care, în acest mod, i-a îndrumat pe piste greşite.   „Mesaje înjositoare, postate pe contul personal de cea pe care o considera prietenă”   Reamintim că cele două fete au plecat sâmbătă, 9 mai, să se întâlnească pe un islaz cu nişte amici. Cum numele amândurora este Georgiana, ca să nu existe confuzii, o vom menţiona pe fata găsită spânzurată cu porecla după care o ştia toată lumea: Suzy. Amica ei, Georgiana, stă tot în Oteşani, gard în gard cu familia lui Suzy şi învaţă la acelaşi liceu din Horezu. Ea a fost cea care a venit cu ideea distracţiei, după ce prietenul ei, din altă comună, a venit în vizită cu încă un amic, pe post de şofer.   Anchetatorii au fost puşi pe piste greşite, după ce au văzut activitate pe contul fetei de Instagram, pe care existau postate, după ziua în care a dispărut, mesaje cel puţin dubioase: „Suzy acadea”, „Regina din iad”, precum şi o melodie în care părea că proprietara contului recunoaşte că este o fată de moravuri uşoare: „I´m a bitch”.

În urma bănuielii anchetatorilor, a fost descoperit telefonul de pe care au fost postate mesajele. Era chiar al prietenei şi colegei sale, Georgiana, fata alături de care şi-a petrecut ultima zi din viaţă: „Apăreau o serie de mesaje înjositoare, postate în numele ei, pe contul ei, chiar de către cea pe care o considera prietenă. Aceasta a profitat de faptul că şi-a accesat contul de Instagram de pe telefonul ei şi nu s-a deconectat. Suzy nu mai avea telefon, fiindcă era pedepsită. I-l luaseră părinţii. Or, dacă minora ar fi fost în viaţă, era imposibil să nu-şi acceseze conturile de socializare. Este anormal să postezi despre tine că eşti o ”cur..ă”, deci, ar fi văzut mesajele şi le-ar fi şters”, susţin surse din anchetă.   Este vorba despre mesaje care au apărut după data la care Suzy se presupune că s-ar fi spânzurat. Cum nu este foarte clar dacă a fost sau nu sinucidere, se fac cercetări în acest sens, pentru a se înlătura orice suspiciune de crimă, sau ipoteza în care minora ar fi fost împinsă să recurgă la acest gest regretabil, şi dacă da – cum şi de către cine.   „N-am vrut să intrăm noi în belele”   Georgiana a recunoscut că în acest fel i-a pus pe anchetatori pe piste false când a intrat pe contul lui Suzy care „a rămas conectată la telefonul meu… Nu m-am gândit să le spun acest lucru anchetatorilor de la bun început”.

Recomandări

In județul Vâlcea mai multe gospodării au fost inundate

Peste 30 de gospodării din localităţile Brezoi şi Racoviţa, din Județul Vâlcea, au fost inundate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *