luni , 30 noiembrie 2020 4:17 am
Iasi booked.net
-1°C

Președintele AEP a făcut un apel la cetăţeni şi autorităţi să promoveze platforma votstrăinătate.ro

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, a făcut un apel, luni, la cetăţeni şi autorităţi să promoveze platforma votstrăinătate.ro, potrivit Agerpres.

„În această perioadă, împreună cu Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, continuăm campania de promovare a platformei votstrainatate.ro. Vineri am fost şi eu la Aeroportul Otopeni pentru a înmâna pliante călătorilor. În continuare, în ţară colegii noştri desfăşoară această etapă de promovare fie prin înmânare personală, fie prin standurile pe care le deţinem în toate aeroporturile din ţară. Clipurile promovate de AEP, MAE, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni au fost preluate foarte bine de media naţională şi de cea românească din străinătate. (…) Fac apel la toţi cetăţenii, la toate autorităţile, la partidele politice care au organizaţii în străinătate să demareze o acţiune de promovare a platformei votstrainatate.ro (…) să avem cât mai mulţi cetăţeni înregistraţi. (…) Pe 10, respectiv 24 (noiembrie – n.r.) nimeni nu cred că mai poate să spună ceva că cineva a blocat într-un fel sau altul dreptul la vot, (…) pentru că autorităţile fac secţii de votare pe câte informaţii au”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Mituleţu-Buică.

El a precizat că pe partea de online până în urmă cu o săptămână promovarea a fost fără costuri, iar de promovarea în străinătate se ocupă misiunile diplomatice.

Recomandări

Anunț pierdere certificat constatator

Pierdut certificat constatator de autorizare sediul social pentru SC Lux Taxi SRL, J/22/1355/2004, CUI 16562102. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *