luni , 6 decembrie 2021 8:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Preotul TĂNĂSESCU: ”Când Untold ia bani PUBLICI de la primării, se fac LICITAȚII publice?”

Unul dintre cei mai vizibil preoţi în mass-media, Eugen Tănăsescu, s-a întrebat pe Facebook dacă festivalurile Untold şi Neversea fac licitaţii publice când iau bani publici de la primării. Directorul de comunicare al festivalurilor, Edy Chereji i-a răspuns prelatului.

„Am un lipsus: Când Untold-ul şi Neversea-ul iau bani publici de la primării, se fac licitaţii publice?”, a scris preotul Eugen Tănăsescu pe Facebook făcând aluzie la investigaţia Recorder – „Marele Alb” care arăta cum erau atribuite contractele de construire şi renovare de biserici din bani publici unor firme „prietene”, fără licitaţii publice.

Replica a venit de la Edy Chereji, directorul de comunicare al celor două festivaluri, care a precizat că evenimentele respective nu primesc bani publici:

„Laudat fie numele Domnului, Părinte! Aş vrea doar să vă aduc o clarificare la dilema dvs: UNTOLD-ul şi NEVERSEA-ul nu iau bani publici, deoarece noi ne finanţăm toate proiectele din fonduri private!

Adică din biletele pe care le cumpără oamenii la evenimentele noastre, din susţinerea pe care o avem de la partenerii comerciali (sponsorii) şi din veniturile pe care le obţinem din vânzările food&drink (mâncare de post sau de dulce, băuturi răcoritoare sau alcoolice). În speranţă că am adus linişte şi împăcare sufleteasca cu aceasta lămurire, mai rămâne de clarificat doar speţă lipsus vs lapsus. Doamne ajuta!”, a scris Chereji.

Recomandări

Alexandru RAFILA îi acuză pe cei de la UNTOLD de VALUL 4

Efectele participării în număr mare la festivalul Untold de la Cluj se văd în trendul …

One comment

  1. Nenea popa sau ce ești la untul li se promite ceva și cei mai mulți primesc pe când la voi biserici di km în km și ce faceți asa ca voi prostiți babele și moșnegi pe când aia de la untul nu pot prosti pe cei ce ar trebui sa conducă aceasta tara ca să nu mai furați voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *