joi , 20 ianuarie 2022 11:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Premieră la Opera Iași: ”Sânge vienez”

Opera Națională Română din Iași pune în scenă o nouă premieră. Sâmbătă și duminică, de la ora 18:30, în Sala Mare, este programată opereta ”Sânge vienez”. Creația lui Johann Strauss fiul nu s-a mai jucat de zece ani pe scena Operei ieșene.

”<Sânge vienez> este a treia premieră a anului pe care o oferim publicului, după <Don Pasqualle> și <Zâna păpușilor>. Mulțumesc întregului colectiv pentru faptul că a muncit enorm pentru acest spectacol, într-un ritm trepidant. Sunt convins că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor spectatorilor, mai ales că aceștia și-au dorit să avem în program o operetă care să se încadreze în atmosfera de sărbătoare din această lună, în care voia bună și dragostea de viață triumfă” a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, Daniel Șandru, care a fost completat de coordonatorul artistic al instituției, Andrei Fermeșanu: ” Opera Națională din Iași prezintă în luna cadourilor premiera <Sânge Vienez> de Johann Strauss (fiul), completând stilistic repertoriului instituției. Spectatorii sunt așteptați la o infuzie de bună-dispoziție și atmosferă spumoasă, cu elemente scenice care țin de musical, grație punerii în scenă a regizorului Alex Nagy și a coregrafiei semnate de Cristina Todi. Maestrul Bogdan Chiroșcă este dirijorul spectacolului, distribuțiile fiind omogene și echilibrate. Așadar, asigurați-vă că la ora spectacolului sunteți pregătiți de întâlnirea cu un eveniment artistic viu, energic și savuros!”

După evenimentele de la acest sfârșit de săptămână, Opera ieșeană va mai susține alte șase reprezentații în aceast an: ”Cântând Crăciunul”, pe 22 și 23 decembrie, de la orele 17:00 și 19:00, și ”Liliacul”, pe 28 și 29 decembrie, de la ora 18:30.

Recomandări

Premieră la Operă – Zâna păpușilor

Opera Națională Română din Iași pune în scenă o nouă premieră. Duminică, de la ora …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *